Nye lokaler #1

Det er vidst på tide med en lille opdatering fra min side!
Jeg har tidligere på ugen fået nøgle til mine nye lokaler. Så nu går projekt nyt studie igang
Der skal bl.a males over det hele, og ja gøres rigtig hyggeligt
Smilet var stort da jeg fik nøglen og kunne slet ikke vente med at fortælle det, så nyhedsbrevet blev hurtigt skrevet, og fik lige lavet et selfie til at sende med

Planen er at de nye lokaler gerne skulle være klar til 1/10 hvor firmaet også fylder 4år, og hvis det lykkedes vil der blive holdt noget reception/åbent hus, men det skal der nok komme mere om. Her kan det også være en rigtig god idé at følge med på Facebook og Instagram, eller tilmelde dig mit nyhedsbrev (kan gøres på forsiden i pop up boks)

Jeg vil forsøge at lave nye blogindlæg løbende omkring det nye studie, som da vi lavede mit første studie
Jeg må også tilstå at det er meget underligt at skulle flytte fra det studie, for det er jo på en måde min lille baby, hvor jeg de sidste 4år har brugt virkelig mange timer, og vi har jo lavet alt selv

Studiets nye adr bliver Hovedgaden 90, 6971 Spjald
Men indtil videre er det stadig på Kildsigvej 12, 6971 det foregår

Der skal nok snart komme en ny opdatering, da der allerde nu er købt mikroovn, sofa og det første maling

// Lonni

Selvstændig på fuldtid

Jeg spurgte for et stykke tid siden, på min Instagram og der var noget du gerne ville hører om her på min blog, og der var en der bl.a. skrev hvad mine tanker havde været bag at gå fuldtid i mit eget firma.
Det er et mere personligt indlæg og derfor har det taget lidt tid at tage mig sammen til at skrive og udgive det.

Jeg har altid gået med en drøm om at være selvstændig, og det skete allerede da jeg var 19, blev 20 kort efter. I dag er jeg 23 og er nu gået fuldtid her i mit eget firma. Jeg gik fuldtid på 3 års dagen for firmaet nemlig d. 1/10 2018
For 3 år siden da vi gik i gang med at lave studiet skrev jeg nogle indlæg, og den første kan du finde her


De første 3 år har jeg haft deltidsarbejde, hvor jeg har stået i fotobutik 3-4 dage i ugen. Jeg er jo uddannet fotohandler, og nyder at stå i butik, men jeg brænder bare endnu mere for fotografering. På den måde har det været en super fed måde at starte op på.
Jeg er stadig ansat i Silkefoto Ringkøbing, men jeg har ingen vagter, jeg er ansat som tilkalder/ferieafløser. Derfor vil mit eget komme i første række, og vi kan snakke sammen om jeg har mulighed for at hjælpe hvis de mangler en.

Da jeg startede havde vi (min kæreste og jeg) kun boet i Spjald i knap 1år. Derfor kendte jeg faktisk ingen, og havde dermed heller ingen kundekreds at starte på. Derfor vidste jeg også det ville tage lidt tid at bygge det op.
Andet år op til jul især kunne jeg mærke at jeg manglede timer til mit eget i forhold til de kunder der efterlyste en tid hos mig, og det var trist at sige nej til folk. På den anden side at nytår, kunne jeg mærke at der dannede sig et mønster og vi gik igang med at snakke herhjemme om hvad jeg burde gøre, og endte med at komme frem til at det var en god idé at bede om mindre timer i butikken.
De søgte efter en til at tage nogle af mine timer, men da det jo i forvejen ikke var en fuldtidstilling, var der rigtig svært at finde en til at tage så få timer…
Det endte med at vi blev enige om at jeg pr. 1/10 (3års dagen) skulle stoppe helt, og gå fuldtid.

Ingen tvivl om det var en dag jeg havde set frem til, rigtig meget, men det var også lidt underligt at vide at lige om lidt er der ikke noget sikkerhedsnet i forhold til en fast indkomst hver måned.
Jeg har aldrig haft minus på kontoen, og tanken om at det måske ville ske var ikke særlig sjov, og har givet og til tider stadig søvnløse nætter. Når dette så er sagt ELSKER jeg det jeg laver, og livet som selvstændig.
Jeg har heldigvis en kæreste som er indforstået med det, og støtter mig i beslutningen! Uden ham og hans støtte ville dette slet ikke være muligt!

Der skal ingen tvivl være om at det stadig ikke er en guldgruppe for mig at være selvstændig, og bl.a. derfor har jeg også måtte lave en prissting. Jeg købte jo en printer sidste år, så jeg selv kunne printe, hvilket gjorde jeg nu kan levere meget hurtigere på print og laminering, samt kvaliteten er blevet meget bedre! Med det fulgte der også nogle større udgifter til print, og det er ikke bare lige at regne på hvor meget blik det tager at printe et billede, så den første udregning vi havde lavet var ikke helt korrekt, hvilket også var en af grundende til prisstigningen.
En af mine mål, har fra dag 1 været at det skulle være overkommelige priser hos mig, så folk har råd til at komme til fotograf oftere end hvert 5år, men jeg er også nød til at indse at moms og skat ikke er mine venner 😉

Trods alt dette, så er det et af mit livs bedste beslutninger at gå fuldtid, og der er mange drømme om fremtiden som jeg ikke vil komme ind på nu, men det kommer jo nok en gang

Håber du fik noget ud af dette meget personlige indlæg!
Vil du gerne følge mere med i min hverdag, så følg med på Instagram @lvh_foto der opdatere tit i løbet af dagen, med nye rekvisitter, tilbud og ja bare hverdagen som fotograf. Dette sker i story 🙂

De nye priser og tiltag

Tidligere i år, fik jeg nye priser, og i den forbindelse fik jeg også nogle nye “produkter”
Jeg fik en ny leverandør der kan leverer nogle rigtig flotte overflader på billederne, som kan ses i studiet, men det er følgende overflader
* Aludibond (En aluplade)
* Aludibond Butlerfinish (En aluplade med en overflade jeg ikke så godt kan beskrive)
* Akryl glas (En tyk glasplade)
* Galleritryk Mat (Faktisk lidt en kombi af alupladen og akrylglasset)

På min Instagram (lvh_foto) kan du se videoer og info af alle overflader jeg tilbyder)

 

Jeg har så også langt om længe fået års rammen hjem, så man kan få en idé om hvordan sådan en vil se ud, hvis man kommer til Barnets første år

Sidst men bestemt ikke mindst, så har jeg købt mig min egen printer
Det betyder at leveringstiden på print og laminering er blevet meget kortere, da jeg selv kan lave det!
Jeg er så glad for at kunne levere på kortere tid, og på noget endnu bedre papir


Det var en kamp at få den leveret, men jeg er evig taknemmelig for min beslutning om at gøre det!
Ud over det er jeg så taknemmelig for alle jer fantastiske kunder, og for jeres tålmodighed, som det har krævet i perioder
Til sidste vil jeg også lige takke min kæreste, familie og venner, for jeg kunne ikke gøre dette uden jeres opbakning!

Nye tiltag og priser fra 1/6-18

Der vil pr. 1/6-18 ske en masse nyt, eller ihvertfald en del.
Fra 2018 fik jeg jo online bookning, og gebyr for ikke at møde op, og det har heldigvis slet ikke været nødvendigt 🙂

Her til 1/6 vil der komme nye priser på tilkøb, men pakkerne bliver som de er, både indhold og priser.
Derudover kommer jeg til at præsentere 4 nye type overflader på billederne, som allerede nu kan ses i studiet.

Så vil jeg få en klub til dem som kommer til Barnets første år, og den kommer til at hedde Min første klub.
Man bliver helt automatisk medlem, når man køber en af pakkerne i Barnets første år.
Grunden til jeg vælger at lave en klub, er fordi jeg til gengæld lader klippekortene udgå, som også kun var muligt for Barnets første år kunder at købe.
Fremover vil der være en fast lidt billigere pris pr. billede til Min første klub kunder.

Håber alt dette giver mening, der skal nok komme mere info omkring det, når vi kommer tættere på 🙂

 

Her kan du se lidt om de nye priser at tilkøb til alm. pakker

9×12 40,-
13×18 80,-
15×21 90,-
18×24 110,-
30×40 200,-
40×50 250,-
50×60 350,-
60×80 450,-

Fotografering fra start til slut I Fest

Nu vil jeg fortælle lidt om hvordan det fungere når jeg fotografere til fest, uanset om det er fødselsdag, bryllup, konfirmation osv.

Først og fremmest skal jeg jo tjekke at den pågældende dato er ledig, og jeg er så dejlig gammeldags at jeg bruger en papirkalender, så det gør også at jeg af og til er kommet afsted uden…

Af og til regner jeg også et tilbud inden vi tjekke op på datoen, det er fx når folk er igang med at lægge budget til bryllup, men datoen ikke er fastlagt endnu.
Jeg regner meget gerne et uforpligtende tilbud, og jeg regner det bl.a. ud fra antal timer og km jeg skal kører.
Så på den måde kan fx to “heldagsbryllupper” koste 2 forskellige priser.

Hvis/når du godkender tilbuddet, så tager jeg 10% af selve festprisen (det vil sige at det er uden kørsel) i depositum/bookningsgebyr, som er min “sikkerhed” for datoen og ja også jeres på sin vis.
Jeg trækker selvfølgelig depositums prisen fra, når du betaler resten af prisen.

Ved bryllup, holder jeg typisk møde med brudeparret en uge 14 dage før, så vi lige kan møde hinanden, og snakke om de aller sidste detaljer.

På dagen møder jeg altid op i god tid, så jeg er klar og ikke misser noget. Jeg HADER at være i sidste øjeblik!

Når den aftalte tid er ved at være noget kommer jeg gerne lige hen og spørger om der er flere ønsker, og hvis der er det, klare jeg det. Hvis ikke, så pakker jeg stille og roligt mine ting, og tager hjem.

Normalt går der maks 14 dage inden du modtager billederne, dog kan der være undtagelser, og det vil jeg altid gøre opmærksom på, så du ikke går og tror jeg har glemt dig!
Ved bryllup sender jeg gerne de første billeder allerede dagen efter, så der er nogle til takkekort, Facebook og hvad man nu ellers gerne vil have opdateret med den dejlige begivenhed.

Når jeg så er færdig med at redigere de billeder jeg nu har valgt ud fra festen, brændt en DVD så skriver jeg til dig at billederne klar.
Så finder vi et tidspunkt hvor det kan passe for dig at komme og hente billederne, og ved afhentning klare vi også resten af betalingen.
Betaling kan ske både med kontanter, de fleste kort og MobilePay (Bemærk seperat nr til MobilePay)

Hvis det ikke besvarede alle dine spørgsmål er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig 🙂
Det kan du gøre lige her 

// Lonni :*

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du mit brug af cookies.