Handelsbetingelser

Handelsbetingelser 

Det er vigtigt at du skriver dine rigtige oplysninger, da jeg bruger dem til henholdsvis kontakt med dig, men også til at sende link til dit online galleri til at bestille dine billeder.
Når du booker en tid ved mig, er du forpligtet til at komme, eller melde afbud. Sker dette ikke, sender jeg en faktura på 200,-

Billederne må ikke kopiers, scannes ind eller på anden måde laves en ekstra af, dette strider imod dansk copyright lovgivning!
Der må heller ikke tages screenshot af billeder, hverken i online galleri, på hjemmesiden eller andre sociale medier og bruge dem.

Jeg vil gøre opmærksom på at når du har bestilt godkender du også prisen (medmindre andet er aftalt) og du forpligter dig også til at købe de bestilte billeder

Det vil sige når du godkender ordre’en, godkender du både størrelse, type og om det er farve eller s/h. Dette skal ikke stå som kommentar, men være valgt i bestillingen.

Det vil sige at hvis du fx modtager et billede i farve, som du gerne vil have i s/h, men du ikke har bestilt den i det, er det en ny bestilling og betaling. Skulle jeg have lavet en fejl, bliver det selvfølgelig lavet om!

Køber du et digitalt billede i fuld opløsning, må du selvfølgelig gerne få den fremkaldt andre steder, jeg anbefaler at få fremkaldt på mat fotopapir.

Køber du et digitalt billede i lav opløsning, må du IKKE beskære logo af, eller forsøge at fjerne den på andre måder. Billedet er ikke i en opløsning der er lavet til fremkaldelse, så det anbefaler jeg du ikke forsøger.

Hvis billederne ikke bliver afhentet inden for en måned efter mailen er sendt med de er klar, og jeg har heller ikke har hørt fra dig angående en dato, sender jeg en faktura på de bestilte billeder, herefter bliver de printet billeder gemt i 14 dage og derefter smidt ud

Jeg kører test på at sende billeder med GLS, men her til en start bliver det kun billeder op til maks 30×40 jeg sender, uden ramme
Vælger du GLS pakkeshop, skriv gerne hvilken pakkeshop der passer dig bedst, ellers vælger jeg den jeg vurdere der er tættest på.
Hvis dette kommer til at fungere, vil resten komme med
Billederne bliver først afsendt, når pengene er modtaget, og der kan enten betales med MobilePay eller bankoverførsel.
Jeg sender en faktura hvor begge betalings muligheder fremgår når ordre’en er klar til afsendelse